Unite

SZABADON FEKTETHETŐ LVT

A kifinomult fa és kő megjelenését semleges és világos árnyalatokban ötvöző kollekció a szépséget a lehető legnagyobb tartóssággal ötvözi. Az Unite megfelel a növekvő trendeknek is, amely szerint a padlótípusok keverednek az alaprajzon belüli zónák létrehozása érdekében. Ez az 5 mm-es LVT gyűjtemény a legtöbb szőnyeglap mellé telepíthető, átmeneti szalag nélkül, így egységes megjelenést biztosítva. A szabadon fektethető vagy a padlóra ragasztható Unite a tervezők számára számos lehetőséget kínál.

Az Egyesült Királyságban raktárról elérhető Unite kollekció stílusai, színei és megjelenése számos környezet számára érdekes lehet. Ideális nehéz üzleti környezethez, de ugyanakkor alkalmazható vállalati, oktatási, vendéglátóipari, egészségügyi és kiskereskedelmi környezetben egyaránt. Az Unite stílusok kombinálhatók vagy kiegészíthetik a modulszőnyeg kollekciókat.

Az Inlet, a Cove és a Loch rétegelt felépítése a megjelenés és esztétika választékát ajánlja, és úgy tervezték, hogy fokozza a tartósságot nagy igénybevételű környezetben. Minden stílusban megtalálható a karbantartásbarát ExoGuard ™ kivitel, alacsony fényességgel és megfelelő dombornyomással, kiváló folt-, karc- és kopásállósággal. ”

Méret: 25 x 100 cm

Teljes vastagság: 5,5 mm

Stílusok:

 

További információért megnézem a Shaw Contract oldalán.